divendres, 26 d’octubre del 2007

Poesia

Dimecres a la nit va començar el 7è Festival de Poesia de la nostra ciutat. L’acte d’inauguració va ser al claustre del Monestir,(segon pis, drets, a les fosques) i al marge dels obligats parlaments de les autoritats, la vetllada va comptar amb la presència del poeta honorat aquest any: Josep Palau i Fabre, de qui l’actriu Montse Guallar va recitar uns poemes.
Després d’una visita comentada a l’exposició de la planta baixa Els colors de la paraula i una breu i intensa actuació del grup Nats Nus Dansa, vam acabar amb un refrigeri esquifit i que no preludiava en cap cas la setmana farcida d’actes poètics que ens espera.
Pes saber-ne més podeu clicar aquí i/o agafar els programes de mà que hem deixat a la biblioteca, encara que no acabem , perquè les activitats afortunadament s’allarguen i ens arribaran al nostre centre d’aquí a uns dies de la veu de Jordi van Campen.(Us n’informarem puntualment)

Personatges

S'han escapat tots dels prestatges!

dissabte, 20 d’octubre del 2007

Hora de Lectura de 3r i 4t ESO

Diuen que, a vegades, una imatge val més que mil paraules.



En aquest cas és cert

divendres, 19 d’octubre del 2007

Cosmobiblioteca


Les bones notícies s'han de difondre.

diumenge, 7 d’octubre del 2007

A l'espai

Manuscrits de Verne viatjaran a l'espai
(el Periódico, dissabte 6 d'octubre 2007)

La Nau espacial AVT Jules Verne, que serà llançada al gener des de la base de Kourou (Guaiana)cap a l'Estació Espacial Internacional (ISS), portarà documents del cèlebre escriptor francès del segle XIX, que va fabular amb l'aventura espacial. La idea va ser de l'astronauta francès de l'ESA Jean-François Clervoy.


Agradarà Verne als llunàtics tant com a nosaltres?

divendres, 5 d’octubre del 2007

Documents

dimarts, 2 d’octubre del 2007

Hora de Lectura 1r ESO

Avui els angelets de 1r ESO comencen l’hora de lectura setmanal, això és, tota una hora a l’aula i per torns a la biblioteca per a poder llegir el que els vingui de gust.
Com que a la biblioteca no hi cabem tots, s’han preparat unes caixes viatgeres amb lectura variada, des de còmics, fins a un volum d’una enciclopèdia dels éssers vius, petits llibres d’història que expliquen la muralla xinesa o la vida etrusca, algun manga escadussser, molt Roahl Dahl i Verne sense oblidar la Gemma Lienas, i el Flanagan, un, i només un, llibre il·lustrat perquè no en tenim més, algunes revistes, el Reporter Doc, el National Geographic i suplements dominicals de diaris. No ens hem oblidat de l’anglès i també hi ha lectures en aquesta llengua, i pels més enjogassats llibres d’endevinalles, jocs de mans i càlculs simples de mates…

Què? Qui no vol ser de 1r?

 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.