dimecres, 25 de febrer del 2009

Un vídeo-joc

El grup National Geographic ha creat una nova divisió de negocis, anomenada National Geographic Games, dedicada a la producció de vídeo-jocs. El primer joc, que es titula
"Herod's Lost Tomb", ja es pot descarregar gratuïtament en PC, Mac i iPhone, i properament apareixeran nous jocs compatibles amb la Wii de Nintendo, la PlayStation 3 de Sony, i altres dispositius mòbils. Els propers títols previstos són National Geographic: Panda, produït amb la col·laboració de Namco Bandai, i National Geographic: Africa, produït amb Sony.

Font: Iolanda Bethencourt a BEAT.cat el 11/20/2008

dimecres, 18 de febrer del 2009

La bibliotecaula

Durant el mes de febrer l’activitat principal de la biblioteca de l’Angeleta és la dedicació a les tres classes sobre cerca i localització de la informació que rep cada grup de 4t ESO en el marc de l’assignatura Projecte de Recerca que s’ha iniciat a començament de mes. Completen i reforcen aquestes tres sessions la visita guiada a la Biblioteca del Mil.lenari de Sant Cugat i de la qual ja vam parlar aquí.

(hi ha més fotos, si les voleu només cal demanar-les a la biblioteca de l’institut)

dimarts, 10 de febrer del 2009

El II Torneig

Més fotos del torneig clicant aquí. Cal tenir paciència fins que es carreguen i es mostren.


Moltes gràcies a la Marta Batllori, al Club d’Escacs de la Unió, al Joan Carles Montserrat, al Dídac Expósito, al Joan Artigas i a l’Anna M. Estrach per tot el seu ajut i suport.

dilluns, 9 de febrer del 2009

II Torneig d'escacs IES Angeleta Ferrer i Sensat

El dimecres 4 de febrer la biblioteca del centre va organitzar el II Torneig d’escacs IES Angeleta Ferrer. Hi van participar 19 jugadors des de 1r ESO fins a 2n de Batxillerat.
El torneig va consistir en què tothom va jugar cinc rondes de set minuts cadascuna començant tots alhora cada ronda fins a les dues hores de joc. La distribució dels jugadors, -amb quin contrincant- i la de les peces, -amb blanques o negres- es va fer a través del Mètode Suís amb el programa Swiss Perfect. En acabar la cinquena ronda es van obtenir els resultats finals de cada participant. Després van arribar els premis.

El guanyador del torneig va ser el Gerard Santasusagna, que va rebre de premi un diploma, un llapis de memòria USB de 2 G i el lllibre il.lustrat BLANKETS
El segon i tercer lloc van ser per Xavier Bayle i Nil Ponce respectivament, que també van rebre un diploma, un llapis de memòria i un llibre d’aventures de CORTO MALTÈS.
Per a cadascun de la resta de participants hi va haver el diploma de participació i el llapis de memòria.


Tothom va estar molt content i la tarda se’ns va fer curta. Ja per acabar, la foto de grup al finestral

dilluns, 2 de febrer del 2009

Què vas ser en una altra vida?

Presentem un reencarnòmetre. Una web que només amb el teu nom, cognom i la data de naixement és capaç de precisar-te toootes les reencarnacions per les quals has passat fins arribar a ser qui ets ara.

Les meves reencarnacions:
1265 d.C. Bruixa gitana
1156 d.C. Pagès
746 d.C. Guerrer ninja
38 a.C. Evangelista
973 a.C. Escorta reial
1194 a.C. Cactus de secà

La que recordo millor és la del 1194 a.C.

Accés al REENCARNÒMETRE

LIFE

La web de la revista LIFE obre els arxius de la seva col.lecció de fotografies professionals. Més de deu milions de fotos que il.lustren l'actualitat des de fa dècades. Val la pena entrar-hi.
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.