dimecres, 26 de març del 2008

...i després què?

Els 4s d’ESO van dedicar l’última setmana abans de vacances al Crèdit de Síntesi, que té per tema i després de l’ESO què? Això mateix es pregunten la majoria, i per ajudar-los a decidir, no només es tracta de la recerca d’informació que es proposa des de les diverses assignatures, sinó que la idea és que durant una setmana, facin una immersió a les possibilitats que ofereix el món acadèmic i laboral.
Amb aquesta finalitat s’organitzen xerrades amb antics alumnes, que ara estan estudiant o treballant, i també amb professionals (molts pares) de diversos sectors que els expliquen la seva experiència, i els aconsellen (ai, l’edat).
També han comptat amb l’assessorament en petits grups de L’aula mòbil d’orientació professional, que ha servit per respondre tots aquells dubtes i interrogants que planteja una qüestió tan seriosa com decidir ¿què m’agradaria fer i com arribar-hi?
En fi, no cal fer un llistat exhaustiu de totes les activitats. El resum és que l’últim dia tothom estava content –i esverat- i segurament no només per les vacances
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.