dijous, 17 de gener del 2008

Crònica













Els participants de l’Angeleta i els de l’IES Arnau Cadell comencen a arribar a les 3’10 i a mesura que anem disposant els taulers, les peces i els rellotges d’escacs, ens demanen per “fer escalfament” mentre arriba la resta. Tots són nois.
Acabem de col·locar-ho tot decidint que el sistema de sorteig serà el sistema suís, això és, cadascú juga totes les rondes i el contrincant varia segons el resultat de la partida que s’acaba de jugar, guanyadors amb guanyadors, perdedors amb perdedors, i així successivament. Bé, és més complex, però la gràcia és que partint de nivells molt diferents els jugadors van acostant-se gradualment, i això sense deixar de jugar a cap ronda. En total cinc rondes de set minuts fins arribar a les dues hores de joc intens i a vegades sorollós. Al final però expectació,perquè la puntuació total és molt ajustada, molts empats, que s’han resolt valorant els resultats obtinguts parcialment.
I han arribat els premis: Cada participant ha rebut un diploma i un quadern amb un bolígraf ;els tres primers també un llapis USB (Sergio Castelblanco, Dídac Andres) i pel primer premi (Narayan Lorente) a més, un joc de fusta del Mastermind.
Ha estat una bona tarda.

Agraïments:
al sr. Duch de la Unió pels taulers, rellotges , peces i l’amabilitat
a la Coordinadora Pedagògica del centre pels premis i la generositat
a l’Anna M. Estrach per motivar els alumnes, per venir i per la simpatia
a la Marta Batllori del centre pels diplomes i la paciència
a tots els participants de l’Angeleta i a tots els de l’Arnau per l’esportivitat
Moltes gràcies a tothom
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.