dilluns, 25 de febrer del 2008

Enhorabona

El Departament d’Educació ha triat el programa de gestió epèrgam per a les biblioteques dels centres d’ensenyament de primària i secundària. Aquest aplicatiu de programari lliure, es basa en internet i permet organitzar la biblioteca del centre.
El curs passat es va activar l’epèrgam de l’IES Angeleta Ferrer i malgrat que no es va fer visible al públic, des del mes d’abril del 2007 s’han anat entrant els llibres de la biblioteca. Actualment hi ha registrats uns 2000 volums: tota la narrativa juvenil, tots els còmics, els llibres de física i química, els de matemàtiques, alguns de filosofia, les novetats que van entrant i d’altres exemplars solts ... i encara que no som ni a la meitat, ara, ha arribat el moment d’obrir el catàleg.
A l’institut, el coordinador d’informàtica ha instal·lat una drecera a l’escriptori dels ordinadors de la sala de professorat,de la biblioteca i de les aules d’informàtica per accedir-hi. Un cop a dins, podem consultar el préstec, cercar exemplars per autor, títol, matèria i editorial i també fer guies de lectura.
Des d’altres ordinadors es pot accedir al catàleg clicant a aquesta adreça.
I finalment des d’aquest blog s’ha creat un enllaç directe que trobareu a dalt a la dreta.
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.