dimecres, 2 d’abril del 2008

Estudia 2008

Avui ha començat Estudia 2008, el Saló de l'Ensenyament,que s'emmarca en la Setmana de la Formació i el Treball de la Fira de Barcelona, a Montjuïc, i que inclou dos salons més: L'Expodidàctica especialitzat en recursos sobre educació, adreçat al professorat i a la resta de professionals del món educatiu, i el Saló Futura, adreçat als titulats i professionals que volen cursar un màster, un postgrau o un curs especialitzat.
Estudia 2008 ofereix informació sobre els estudis de Formació Professional (FP), compta també amb la presència de les dotze universitats catalanes, i el Departament d’Educació ofereix un servei d’orientació personalitzada amb una entrevista de mitja hora.
També per acostar-se una mica més al món laboral i informar-se d'algunes opcions que es tenen a l'hora de trobar feina se celebrarà el Fòrum del Treball amb la presència d'empreses i entitats de recursos humans. Igualment aquests dies tindrà lloc la setena edició de l'Expoelearning, que mostrarà els avenços mundials de la formació en línia.
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.