dilluns, 9 de juny del 2008

D'Esports

El diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans, DIEC, defienix bibliografia com la Relació sistemàtica, diversament ordenada i sovint crítica o raonada, d’obres relatives a una matèria o diverses.
Avui us presentem,
D'esports.Bibliografia selectiva
Això és una bibliografia temàtica sobre esports, en edició electrònica, que ha preparat la Subdirecció General de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya amb motiu de la celebració dels jocs olímpics. La proposta inclou una tria bàsica de llibres, revistes i pel·lícules sobre les diferents disciplines esportives.

La bibliografia selectiva D’esports reuneix una selecció de llibres bàsics i revistes sobre el món de l’esport disponibles al mercat. La tria dels documents impresos es complementa amb una petita mostra de pel·lícules que giren al voltant del món de l’esport. Els 206 registres que aplega la bibliografia estan subdividits en tres grans apartats: una secció de llibres per a adults d’introducció a la pràctica esportiva i les diferents disciplines (155 títols); un grup de llibres d’esports per a infants (16 títols), una selecció de revistes (30 títols) i una mostra de pel·lícules relacionades amb diferents esports (35 títols).
Esperem que la proposta faciliti el vostre treball bibliogràfic, en aquest any olímpic
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.