dilluns, 17 de novembre del 2008

Els cabells de punta i enrampats

Del 14 al 23 de novembre se celebra la 13a Setmana de la Ciència al Cosmocaixa. L'entrada és gratuïta i val molt la pena. Destaquem aquestes activitats:
IV Mostra del llibre de ciència Es presenten les principals novetats en ciència. És una selecció de llibres de diferents temes, llibres de didàctica de la ciència i els adreçats al públic infantil i juvenil. Un esdeveniment per apreciar el significat del llibre de ciència i l'aportació que fan a la cultura i a la formació de la nostra societat.
Els invents que han revolucionat el món El món on vivim seria el mateix sense els invents dels científics i investigadors? Mostra d'una quarantena d'invents que han marcat l'evolució de la humanitat des de les primeres rodes hidràuliques fins a la televisió.
Els experiments omplen CosmoCaixa Totes les sales i espais del museu s’omplen d’experiments per explicar-nos com la ciència ha revolucionat el món. Podreu gaudir d’experiments sorprenents sobre temes diversos: Màgia i matemàtiques, Química, Electricitat, Electrostàtica, Materials sorprenents, Oxidació, Paleontologia, Pressió, Meteorologia, Percepció, Viatgem a l’espai, So.
 
Creative Commons License
Esta obra está bajo una licencia de Creative Commons.